Abels Wijnen: een modern online concept op een fundament van 40 jaar wijnvakmanschap

Mijn naam is Floor Nas-Migo. Al ruim 40 jaar levert mijn schoonvader Bas Nas, eigenaar van Wijnhandel Bastion in Malden, kwaliteitswijnen aan een grote en trouwe klantenkring in de regio Nijmegen. In 2010 bracht ik samen met mijn man Maarten mijn twee grote passies, wijn en internet, samen. Het was het begin van onze webwinkel www.abelswijnen.nl. Met als stabiele thuishaven wijnhandel Bastion, is familiebedrijf Abels Wijnen inmiddels uitgegroeid tot een zeer toonaangevende en servicegerichte online wijnwinkel. En daar zijn wij heel trots op!

 

Wie is Abel?

Abel      

Graag stel ik u voor aan Abel. Abel is een levensgenieter. Een bourgondiër pur sang. Abel houdt ontzettend van lekker eten en goede wijn. Het is dat hij zo slank en fit wilt blijven als hij nu is, maar als het aan hem ligt heeft hij elke dag wel mensen over de vloer voor een gezellig diner.

Abel praat graag. En veel. Hij vindt het leuk om al zijn kennis over wijn met u te delen. En als hij weer eens een lekker recept heeft ontdekt of wat bijzonders heeft meegemaakt dan zal hij dat zeker vertellen op zijn blog.


Abel staat symbool voor:

Altijd open. Onze webwinkel kent geen sluitingstijden. Onze website is 24/7 bereikbaar om de heerlijkste rode wijnwitte wijnrosé en dessertwijn te bestellen. Ook voor proseccochampagneportrelatiegeschenken en cadeaus kunt u bij Abels Wijnen terecht. Ons assortiment is zeer uitgebreid en varieert van wijnen voor iedere dag tot en met de meest exclusieve wijnen. Heeft u speciale wensen voor bijvoorbeeld een feest of huwelijk? Wij denken graag met u mee. Kom gerust ook eens een kijkje nemen in onze winkel. Dat kan dan weer niet 24/7, ook wij moeten uitrusten, maar u bent 5 dagen per week van harte welkom om ons assortiment te bekijken en advies te vragen. Klik hier voor onze adresgegevens en onze openingstijden.

Betaalbaar. Goede wijn hoeft niet altijd duur te zijn. Echt niet. Door onze jarenlange en goede connecties met wijnboeren en importeurs kunnen wij al onze wijnen voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Vrijwel alle wijnen uit ons assortiment kunt u per fles bestellen. Bestelt u 6 of meer flessen van een bepaalde wijn? Dan krijgt u korting op de flesprijs.  

Eerlijk en servicegericht. Wij hebben eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Wij bieden u geen onrealistische kortingen op veel te hoge prijzen maar een eerlijke en betrouwbare prijsstelling. Waar voor uw geld. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over uw wijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en dit aan ons te melden. Wij helpen u graag. U kunt uw bestelling altijd binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Wij kijken graag met u naar een alternatief of u krijgt, indien u dat wenst, uw aankoopbedrag terug. 

Lekker. Over de smaak van wijn kan menigeen uren filosoferen, maar ons uitgangspunt is vooral dat wijn gewoon lekker moet zijn. Alle wijnen uit ons assortiment hebben wij zelf geproefd en zorgvuldig geselecteerd. Wij verkopen dan ook uitsluitend kwaliteitswijnen waar wij zelf achter staan. Alleen het beste is goed genoeg voor ons en onze klanten. Wilt u een wijn eerst proeven voordat u een doos bestelt? Geen probleem, vrijwel alle wijnen uit ons assortiment kunt u per fles bestellen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Probeer dan eens een van onze proefpakketten met verschillende mooie wijnen uit ons assortiment.

Bent u net zo enthousiast als wij geworden? Ervaar dan ook eens het gemak van online wijn kopen bij Abels Wijnen!