Merlot

Online Merlot kopen bij Abels Wijnen. Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Merlot zowel per fles als per doos bestellen. Uw Merlot wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Merlot kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Merlot wijnen! Merlot

Kenmerken van Merlot

Merlot is zo'n beetje de belangrijkste druif van het Zuid-Westen van Frankrijk, inclusief de Bordeaux. Eigenlijk kan men Merlot in de Medoc, een deel van het Bordeaux gebied, de eerste minister van de koning Cabernet Sauvignon noemen. Ook in de rest van de wereld is de Merlot een zeer populair druivenras. De grootste wijnen van de Merlot komen toch wel uit St. Emillion, Pomerol.

De smaak van Merlot

Merlot geeft veel kleur en een zachte ronde textuur aan een wijn. De Merlot staat bekend om zijn aroma's van kersen, pruimen, munt en zwarte bessen. Zijn zachtheid en soepelheid maken hem de ideale partner voor de krachtigere Cabernet Sauvignon. Wijnen van de Merlot druif kunnen goed rijpen.

Wijn-spijs combinaties met Merlot

Merlot is heerlijk te combineren met:
 • 1) alle soorten gevogelte
 • 2) lamsvlees
 • 3) zachte kazen

Merlot online kopen

Probeert u eens een heerlijke Merlot uit het assortiment van Abels Wijnen. U kunt onze Merlot online bestellen per fles of per doos. Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 57

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 57

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4