Montgras De Vine Reserva Cabernet Sauvignon

Montgras De Vine Reserva Cabernet Sauvignon

Montgras De Vine Reserva Cabernet Sauvignon: limited edition!

Montgras is een van de meest geliefde wijnhuizen uit Chili. Menig mens is dol op de wijnen van Montgras en wij snappen ook helemaal waarom! 

Elk jaar komt Montgras met een limited edition wijn. Een wijn die maar beperkt voorradig is en iedereen weet te verrassen. Nou, ook wij waren verrast door de limited edition van dit jaar: Montgras De Vine Reserva Cabernet Sauvignon. Wat een uitblinker! Absoluut de moeite waard. Deze limited edition wijn moet je zeker hebben geproefd. Wees er wel snel bij, want op is ook echt op! Je mag dus van geluk spreken als je een fles van deze wijn weet te bemachtigen...

Kleur, geur en smaak van Montgras De Vine Reserva Cabernet Sauvignon

Montgras De Vine Cabernet Sauvignon is een Chileense rode wijn. Hij heeft een betoverende diepe robijnrode kleur. De intense geuren prikkelen je zintuigen direct. Wat dacht je van geuren van rood fruit, zoals cassis en zwarte pruimen? Als je goed ruikt, ruik je ook nog een subtiel pepertje en iets mineraligs.

In de mond word je overspoeld door fruitige tonen en vanille. Deze rode wijn heeft een geweldig volume en een mooie body. Hij heeft een lichte houtrijping gehad. Vandaar de mooie diepgang. Montgras De Vine Cabernet Sauvignon is precies wat je mag verwachten van een limited edition wijn!

Rood: volrond en sappig Rood: volrond en sappig
€ 7,70 € 5,99
Dit product is direct leverbaar
i
Deze aanbieding geldt nog
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Montgras De Vine Reserva Cabernet Sauvignon is echt een barbecue wijn bij uitstek! Heerlijk bij een stuk gegrild rood vlees!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: