Sauvion

Op zoek naar een lekkere wijn van Sauvion? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Sauvion. Elke wijn van Sauvion uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Sauvion

5 Items

Aflopend sorteren
 1. Sauvion Chemin des Sables Rose d'Anjou

  Sauvion Chemin des Sables Rosé d'Anjou

  Expressieve rosé wijn uit de Loire met veel (rood) fruit en munt! Een smaakexplosie in de mond. ..Lees meer

  Vanaf € 8,99
 2. Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc

  Haut Poitou Sauvion Sauvignon Blanc

  "Baby Sancerre" voor een bizar lage prijs. Een absolute traktatie! ..Lees meer

  Vanaf € 9,99
 3. Les Bosquets Vouvray Sauvion

  Les Bosquets Vouvray Sauvion

  Heerlijke aromatische Franse witte wijn. Eén en al avontuur. Lekker vol met een perfecte balans tussen de frisse zuren en het subtiele zoetje in de afdronk! ..Lees meer

  Vanaf € 10,99
 4. Les Ombelles Pouilly Fumé

  Les Ombelles Pouilly Fumé Sauvion 2022

  Smaakvolle Loire wijn. Evenwichtig en harmonieus van smaak. Wijn die je naar een tweede glas doet verlangen! ..Lees meer

  Vanaf € 21,99
 5. Les Fondettes Sancerre Sauvion

  Les Fondettes Sancerre Sauvion

  Zeer smaakmakende Sancerre met een geweldige afdronk! ..Lees meer

  Vanaf € 22,99

5 Items

Aflopend sorteren

Online wijn van Sauvion kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijn van Sauvion zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Sauvion!

Informatie over Sauvion

Sauvion is een wijnhuis en tevens eigendom van Yves en Jean-Ernest. Sauvion ligt in het hart van de Nantes en heet voluit Chateau du Ciray-Sauvion. Het chateau ligt in Eolie. Eolie wordt ook wel het land van de wind genoemd. Dit refereert naar de zachte zeebries die door de wijngaarden gaat. De familie bezit het wiijnhuis sinds 1935 en is met haar kelders één van de oudste panden in de regio.

Sauvion bezit ongeveer 95 hectare aan grond. De bodem van de wijngaarden is vooral rijk aan klei. De wijngaarden zijn voornamelijk beplant met Muscadet, Chardonnay en Sauvignon. Sauvion richt zich vooral op finesse en elegantie. Het heeft wat moeite gekost, maar we kunnen wel stellen dat Sauvion met haar Muscadets de top heeft bereikt. Ongveer 60% van de productie wordt naar tachtig landen geëxporteerd, waarmee ze wereldwijd ambassadeur zijn geworden van de regio.

Online wijn van Sauvion kopen

Koop uw wijnen van Sauvion online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!