Mazuelo

Op zoek naar een lekkere wijn van de Mazuelo? Op deze pagina vind je ons assortiment Mazuelo wijn. Elke Mazuelo wijn uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Mazuelo
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Online Mazuelo wijn kopen bij Abels Wijnen. U kunt Mazuelo wijn zowel per fles als per doos bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn, bijvoorbeeld een Mazuelo uit Catalunya? Maak dan gebruik van de wijnkiezer op deze pagina of op de homepage. Bekijk snel ons assortiment Merlot wijnen en ervaar ook het gemak van online wijn bestellen!

Informatie over Mazuelo

Kenmerken van Mazuelo

De Spaanse Mazuelo kennen we in Frankrijk vooral als Carignan. Rond 1980 was de Mazuelo de meest aangeplante druif van Frankrijk. Dit kwam voornamelijk, omdat de Mazuelo voor een enorme opbrengst zorgt. Is de opbrengst te hoog, kunnen de wijnen onaangenaam worden. Hierom wordt de Mazuelo vaak geblend met andere druiven. Met andere druiven voegt de Mazuelo ook wel echt iets toe!

De smaak van Mazuelo wijn

De Mazuelo geeft rode wijnen met veel tannine en zuren. Krachtige rode wijnen; een echte krachtpatser! Soms iets te krachtig, waardoor de wijnmaker de Mazuelo vaak een beetje in toom moet houden. Als dat gebeurt zorgt de Mazuelo vaak voor krachtig rood fruit in de geur en een rijke en diepe smaak.

Online Mazuelo wijn kopen

Bestel uw Mazuelo wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!