Winechill - Wijnkoeler

Meer afbeeldingen

€ 24,95

Availability: Op voorraad, vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis!

€ 24,95
  Winechill - Wijnkoeler

  Dé nieuwe design wijnkoeler, aanbevolen door sommeliers en wijnschrijvers! WINECHILL koelt uw wijn van binnenuit waardoor de temperatuur tot ruim een uur perfect blijft. De WINECHILL is geschikt voor rode, witte en rosé wijnen. Leuk en origineel (relatie)geschenk om te geven en om te krijgen. Wilt u de WINECHILL als (relatie)geschenk geven? Het is ook mogelijk om de WINECHILL met een logo of andere afbeelding op de wijnstopper te bestellen. 


  Hieronder leest u meer over WINECHILL en hoe u deze kunt gebruiken.

  Over WINECHILL:

  De serveertemperatuur van wijn is van groot belang. Als de wijn te warm is, overheerst de smaak van alcohol. Als de wijn te koud is gaan smaak en aroma's verloren. Met de nieuwe wijngadget WINECHILL houd je de fles wijn perfect gekoeld want dit design product koelt wijn van binnenuit. 


  De voordelen van WINECHILL:
  - WINECHILL houdt gekoelde witte wijnen tot een uur lang gekoeld
  - Brengt rode wijnen binnen 15 minuten op de perfecte drinktemperatuur
  - Laat de fles op tafel staan zonder dat de smaak wordt aangetast
  - De fles blijft droog en het etiket zichtbaar
  - De elegante drup-vrije schenktuit koelt en verfijnt de wijn terwijl je schenkt
  - Schoon en handig alternatief voor de wijnkoeler met ijs
  - Neemt weinig opbergruimte in beslag
  - Makkelijk schoon te houden


  Hoe WINECHILL werkt? Heel simpel:

  De rvs-stick (gevuld met een speciale thermale gel) leg je twee uur in de vriezer alvorens je deze kan gebruiken, daarna schenk je een klein laagje uit de geopende fles om de wijn te proeven. Hierdoor ontstaat er ruimte om de WINECHILL stick met (druppelvrije!) schenktuit in de fles te plaatsen. De stick houdt de wijn vervolgens tot een uur lang goed gekoeld. Daarnaast komt er door de speciale schenktuit ook nog extra zuurstof bij de wijn wat de smaak en aroma’s ten goede komt. De WINECHILL kan voor zowel witte, rosé als rode wijnen gebruikt worden. Want ook rode wijnen smaken veel beter als ze iets gekoeld zijn. Plaats de WINECHILL in de rode fles wijn en laat deze 15 minuten rusten zodat deze op de perfecte drinktemperatuur komt. Na 15 minuten schroef je het rvs-koelgedeelte eraf en kan je de drup-vrije schenktuit gewoon weer plaatsen op de fles zodat u nog steeds profijt heeft van de anti-drup schenktuit en de extra zuurstof bij de wijn.


  WINECHILL ORIGINAL bestaat uit:

  Een rvs-stick gevuld met een speciale thermale gel, een drup-vrije schenktuit gemaakt van acryl, een siliconen ring voor bescherming van het glas en een design wijnstopper om de fles na gebruik goed af te sluiten.

  Hoe waardeert u dit product? *

   
  1
  2
  3
  4
  5
  Waardering