Wijn met eigen etiket

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Wilt u dat de flessen wijn perfect aansluiten bij een feestelijke gelegenheid zoals een huwelijk of jubileum? Bestel dan wijn met een eigen etiketUw eigen wijnetiket kan voorzien worden van uw eigen logo, foto en/of tekst. Het is mogelijk om een eigen ontwerp op te sturen maar onze ontwerpers staan graag voor u klaar om uw persoonlijke wijnetiket te ontwerpen. Deze extra service is geheel kosteloos. Een fles wijn met een exclusief wijnetiket maakt de fles extra feestelijk en bijzonder!

 

Vanaf 60 flessen is het mogelijk om wijn met een eigen etiket te bestellen. Hierbij zijn verschillende combinaties mogelijk in rood, wit en rosé.  Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Wijn met eigen etiket

Fles wijn met eigen etiket bestellen?

Wilt u een fles wijn met een eigen etiket bestellen? Mail dan naar [email protected] een tekst, foto, logo en/of andere informatie die u op het etiket wilt hebben. Wij doen u vervolgens op korte termijn een lay-out voorstel ter beoordeling. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw eigen wijnetiket er mooi, origineel en professioneel uitziet. Na akkoord wordt uw wijn geëtiketteerd en uitgeleverd. Simpel en snel, zonder kopzorgen dus!

Heeft u een eigen etiket ontworpen die u graag op de fles wijn wilt laten plaatsen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Stuur dan uw ontwerp in PDF formaat naar [email protected].  Na ontvangst van uw bestanden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw ontwerp te bespreken.

Prijzen van een wijn met eigen etiket

Al vanaf €5,99 (incl. BTW) per fles kunt u wijn met een etiket bestellen. Dit is inclusief een fles kwaliteitswijn naar keuze (rood, wit of rosé), het ontwerp van het eigen wijnetiket, een proefdruk per mail van het etiket, een full-color etiket, druk- en zetkosten, het aanbrengen van het etiket op de fles en bezorging op uw adres.

Indien u dat wenst kunt u de wijn met uw eigen etiket, tegen een meerpijs, door ons laten inpakken in een van onze cadeauverpakkingen

Overige informatie en voorwaarden

    • De levertijd van wijn met een eigen etiket is circa 2 weken.

  • De genoemde prijzen zijn inclusief:
  • - Een fles kwaliteitswijn. U heeft hierbij de keuze uit rode wijn, witte wijn of rosé
  • - Full Color etiket
  • - Druk en zetkosten
  • - Proefdruk
  • - Het plakken van het etiket
  • - Verzendkosten

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)