Taittinger Demi-Sec Champagne

Taittinger Demi-Sec Champagne is een voortreffelijke halfzoete champagne. Hij is mooi goudgeel van kleur en heeft fijne, subtiele bubbels. Al bij het ontkurken van de fles komt de geur van honing, rijp fruit en vlierbloesem je meteen tegemoet. De smaak is levendig, zacht met subtiele zuren en overwegend mandarijn, perzik en gedroogde vijgen. De afdronk is buitengewoon zacht, lang en vol. Door de zoetheid en zachtheid is Taittinger Demi-Sec Champagne een ideale aanvulling op de meeste desserts. Al met al een champagne van grote charme en sensualiteit!

Taittinger Demi-Sec Champagne heeft minimaal drie jaar in de kelders gelagerd, waardoor hij rijper en volmaakter wordt. In eerste instantie is de wijn in alle opzichten gelijk aan de Taittinger Brut Réserve. Alleen de dosering na het verwijderen van het depôt verschilt, omdat deze bij de Taittinger Demi Sec bijna drie keer zo hoog is als bij de Brut Non Millésimé.

Taittinger is één van de weinige echte familiebedrijven in de Champagnestreek. Claude Taittinger selecteert, samen met een team van experts, uiteindelijk welke Champagnes de naam Taittinger mogen dragen.

Bubbels: zoet Bubbels: zoet
Vanaf € 43,95
Dit artikel is voorlopig niet leverbaar. Scroll naar beneden voor alternatieven!
i
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Van Per fles
1 fles € 44,95
2 flessen € 43,95
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Aan deze heerlijke champagne heb ik mooie herinneringen! Deze werd namelijk geschonken op de bruiloft van één van mijn beste vrienden. Een super mooie avond (ook dankzij de champagne ;))!

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: