Olijfolie

Olijfolie

Bij Abels Wijnen kunt u heerlijke Spaanse olijfolie kopen. Wij verkopen Oleo Almanzora Extra Virgin olijfolie. Dit is een premium olijfolie van uitzonderlijk goede kwaliteit. Dat blijkt, want gerenommeerde Michelin chefs maken de heerlijkste gerechten met deze olijfolie! Daarnaast heeft deze olijfolie verschillende onderscheidingen gewonnen. Bekijk hieronder ons assortiment olijfolie.

Meer informatie over onze olijfolie

Extra Virgin olijfolie is een van de mooiste geschenken van de natuur. Niet alleen omdat hij erg lekker is maar ook omdat olijfolie ontzettend gezond is.

Oleo Almonzora is een familiebedrijf dat al generaties lang ervaring heeft met olijfolie. Het bedrijf geeft haar kennis en waarden wat betreft de productie van extra vierge olijfolie door van generatie op generatie. Oleo Almonzora bezit vier boerderijen met meer dan 25000 olijfbomen van Arbequina olijven en is een uitblinker in het omzetten van olijven naar hoogwaardige olijfolie. Kwalitatieve en authentieke producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring.

Zo wordt de Oleo Almonzora olijfolie gemaakt...

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)