Moët & Chandon Brut Rosé Imperial Champagne in metalen giftbox limited edition

Moët & Chandon Brut Rosé Imperial Champagne is een lichtroze champagne met een heerlijk expressief aroma van klein rood fruit. De gulle fruitigheid komt nadrukkelijk terug in de smaak. Dankzij het fruit van de Pinot Noir bezit deze Moët & Chandon Rosé Impérial een grote zuiverheid en een soepele en volle smaakstructuur. Zeer verleidelijk!

De prachtige fles Moët & Chandon Brut Rosé Imperial Champagne wordt geleverd in een limited edition metalen giftbox. Erg stijlvol en een echte collectors item.

Moët & Chandon Brut Rosé Imperial Champagne is wellicht nog exclusiever en feestelijker dan de ‘gewone’ blanke Moët & Chandon Champagne.
Hoe het ook zij, Moët & Chandon Rosé Impérial bezit een prachtige kleur die te danken is aan een assemblage waarin pinot noir, in de vorm van een stille rode wijn, op het laatste moment aan de champagne is toegevoegd om hem zo mooi roze te laten kleuren.

Bubbels: droog Bubbels: droog
€ 69,95
Dit product is direct leverbaar
i
Kenmerken
Wine expert Maarten

Maarten - Onze wijnexpert -

Wist je dat het kroontje in het logo van Moët & Chandon verwijst naar Keizer Napoleon Bonaparte? Napoleon was groot fan van het wijnhuis. Hij dronk Moët Champagne voor zijn veldslagen. Hij was er heilig van overtuigd dat het hem zou helpen in zijn strijd. Als er een overwinning was, dronk Napoleon Moët champagne. Ook bij een nederlaag. Hij zei: ''Bij een overwinning verdiend, bij een nederlaag nodig.''

Hoe waardeert u dit product?


Waardering
Ook het proberen waard: