Black Friday

Black Friday wijndeals

Vrijdag 26 november is het weer Black Friday! Bij Abels Wijnen starten we NU al met Black Friday wijndeals! Elke dag komt er een scherpe Black Friday aanbieding vrij, met als hoogtepunt natuurlijk Black Friday op 26 november! Houd deze pagina goed in de gaten voor al onze Black Friday wijndeals! De aanbiedingen zijn geldig tot en met zondag 28 november en zo lang de actievoorraad strekt. Op = op!

Tijdens onze Black Friday week lopen er ook te gekke winacties! Klik op onderstaande link voor meer informatie!

Meer informatie over de Black Friday winacties

1) Bij een bestelling van minimaal €50,-, maak je kans op een spot-not (t.w.v. €24,95): een tool, waarmee je wijnglazen kunt schoonmaken, drogen én tegelijkertijd poleren.
2) Bij een bestelling van minimaal €100,-, maak je kans op een SodaStream (t.w.v. €50,-): een apparaat, waarmee je kraanwater verandert in verfrissend bruisend water.
3) Bij een bestelling van minimaal €150,-, maak je kans op een luxe wijnkist met zes nieuwe wijnen uit ons assortiment

LET OP: deze acties gelden tot en met zondag 28 november. De prijzen worden verloot onder alle bestellingen in deze periode. De winnaars worden in de week van 29 november bekend gemaakt middels onze nieuwsbrief. Zij worden ook persoonlijk op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)