Black Friday prijzen

Black Friday Gouden Kurkenactie!

Aan alles komt een eind, dus ook aan Black Friday. Wow, de aanbiedingen zijn massaal besteld en veel mensen hebben mee gedaan aan onze gouden kurkenactie. Dit weekend worden uit alle Black Friday bestellingen de winnaars, at random, geselecteerd. Spannend! De winnaars krijgen in de week van 30 november persoonlijk bericht.

Bekijk hier de prijzen van de gouden kurkenactie

1) HOOFDPRIJS 1 x Wijnklimaatkast t.w.v. €150,-
2) 4 x Sodastream t.w.v. €60,-
3) 4 x SpotNot Wijnglas polijster t.w.v. €29,95
4) 4 x Winechill t.w.v. €24,95
5) 4 x Fles Bottega Prosecco Gold t.w.v. €22,95
6) 6 x Limited Edition Tafel Wijnkoeler van Domaine Lafage t.w.v. €19,95
7) 6 x Cadeaubon van €10,-

Spelregels Gouden Kurkenactie

Hieronder leest u onze Gouden Kurken Actievoorwaarden:

1) Als je op Black Friday, vrijdag 27 november 2020 voor 23.59 uur, een bestelling plaatst met 1 of meer van onze Black Friday aanbiedingen, dan maak je kans om een gouden kurk in je pakket aan te treffen.

2) De Gouden Kurken worden willekeurig toegewezen aan een Black Friday bestelling van vrijdag 27 november, ongeacht de grootte of het bedrag van de bestelling. De kurken worden op zaterdag 28 november toegewezen aan een bestelling zodat iedereen die op Black Friday een bestelling plaatst, ongeacht het tijdstip, evenveel kans maakt op een prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

3) Per persoon en/of afleveradres kan er slechts 1 prijs gewonnen worden. Als je op naam van dezelfde persoon of hetzelfde afleveradres meerdere bestellingen plaatst betekent dat dus niet dat je meerdere prijzen kunt winnen.

4) Als je een gouden kurk in je pakket aantreft dan ben je de gelukkige winnaar van een mooie prijs! Bij de gouden kurk zit ook een brief waarop staat welke prijs je gewonnen hebt. We verzoeken je zowel de gouden kurk als de brief goed te bewaren. Wij keren alleen de prijzen uit op vertoon van zowel de kurk als de begeleidende brief. Heb je een prijs gewonnen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de prijs naar je toe komt!

5) Ook mensen die op Black Friday 27 november in onze winkel Bastion Wine & Spirits te Malden een of meerdere Black Friday aanbiedingen kopen maken kans op een gouden kurk en dus een van bovenstaande prijzen. Alle klanten die 1 of meerdere Black Friday aanbiedingen in de winkel kopen, mogen indien gewenst, hun naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten om kans te maken op een gouden kurk. Ook deze bestellingen worden meegenomen in de toewijzing van de kurken die plaatsvindt op zaterdag 28 november. Heb je in de winkel een Black Friday aanbieding gekocht en een prijs gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.

6) De winnaars worden persoonlijk benaderd. I.v.m. privacy-overwegingen worden de namen van de winnaars niet openbaar gepubliceerd zonder toestemming van de winnaars. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Er komen geen producten overeen met de selectie.