Bodega Pago de Aylès

Op zoek naar een lekkere wijn van Bodega Pago de Aylès? Op deze pagina vind je ons assortiment wijnen van Bodega Pago de Aylès. Elke wijn van Bodega Pago de Aylès uit ons assortiment is zowel per fles als per doos te bestellen. Je bestelling wordt gratis bij jou thuisbezorgd vanaf €75,-!

Bodega Pago de Aylès
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Online wijn van Bodega Pago de Aylès kopen bij Abels Wijnen. U kunt wijnen van Bodega Pago de Aylès zowel per fles als per doos bestellen. Koopt u een doos wijn? Dan profiteert u van ruim doosvoordeel. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €75,-. Bekijk hieronder snel ons assortiment wijnen van Bodega Pago de Aylès!

Informatie over Bodega Pago de Aylès

De wijngaarden van Bodega Pago de Aylès liggen aan de oevers van de Huerva rivier die even later in Zaragoza samenkomt met de Ebro. Het landschap hier is imponerend, onaangetast en uitgestrekt. De wijngaarden van Aylès liggen op 600 meter hoogte met uitstekende bodems voor de wijnstok: veel kalksteen, leisteen en kiezels. Het klimaat is continentaal met warme zomers en ijskoude winters. De belangrijkste druiven zijn garnacha, Tempranillo en (uiteraard) Cariñena. Bodega de Aylès kent een bijzonder lange historie. De eerste geschriften waarin Aylès wordt genoemd, dateren uit het jaar 1165. De familie Rámon Reula leidt het wijnbedrijf vanaf 2000 en in 2010 ontvingen zij de ‘pago’ status, zeg maar grand cru. Bodega Pago de Aylès is daar bijzonder trots op. Het is de hoogste status die je als wijnbedrijf in Spanje kunt behalen. Aylès was de eerste bodega in Aragon die deze eer te beurt viel en is nog altijd slechts een van de tien Pagos in heel Spanje. Alle druiven komen derhalve van de eigen wijngaarden, met volledige controle over kwaliteit, van bodem tot aan botteling.
Een van de paradepaardjes van Bodega Pago de Aylès is de Aldeya Garnacha. Dit is de meest onderscheiden wijn van Aylès met o.a. een gouden medaille op het wijnconcours van Berlijn & een gouden medaille op het internationaal wijnconcours Madrid.
Online wijn van Bodega Pago de Aylès kopen
Koop uw wijn van Bodega Pago de Aylès online bij Abels Wijnen. Binnen drie dagen wordt uw wijn bij u thuisbezorgd. Bij bestellingen vanaf €75,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar het gemak van online wijn kopen!