The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij abelswijnen.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.
Aldea Alcohol Free Red Tempranillo is een volle Spaanse rode wijn, zónder alcohol. De wijn, gemaakt van de Tempranillo druif, heeft een intens rode kleur met een mooie paarse gloed. Zodra je de wijn in het glas op en neer laat gaan, komen er geuren van bosvruchten, kruiden, karamel, vanille en kruidnoten naar boven. Eenmaal in de mond komt de kruidigheid terug met een plezierige afdronk. Aldea Alcohol Free Red Tempranillo is momenteel misschien wel de best gemaakte alcoholvrije rode wijn van dit moment.
Rood: volrond en sappig
Vanaf€ 6,45
Dit product is direct leverbaar
i
Als er staat dat een product direct leverbaar is, dan wordt deze binnen drie werkdagen geleverd.
Staat er dat een product niet op voorraad is, dan kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Je krijgt dan een melding als het product weer op voorraad is.
Aldea Alcohol Free Red Tempranillo is heerlijk bij gevogelte.
Afsluiting fles
Schroefdop
Bewaaradvies
Nu op dronk. Deze wijn kan beste jong gedronken worden.
Inhoud fles
0,75l
Alcoholpercentage
0%
Meer informatie
Aldea Alcohol Free Red Tempranillo is een alcoholvrije wijn. De Tempranillo druiven van deze rode wijn worden in de vroege ochtend geplukt op het perfecte moment van rijpheid. Dit om de trossen te beschermen tegen zowel oxidatie als schade tijdens het transport naar Aldea. Deze rode wijn heeft heeft 75% minder calorieën dan traditionele wijn.
Maarten - Onze wijnexpert -
Dat alcoholvrije wijn maken niet makkelijk is, dat weet iedereen. Toch weet de wijnmaker van het wijnhuis Aldea er wel raad mee. Door de speciale spinning cone techniek wordt de alcohol langzaam verwijdert uit de wijn, waarbij het effect op de smaak van de wijn behouden blijft. Dit is een uniek proces, waarbij wijnmaker Manuel Gil zich in heeft gespecialiseerd.