Gewürztraminer

Gewürztraminer

Online Gewürztraminer kopen? Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Gewürztraminer zowel per fles als per doos bestellen. Uw Gewürztraminer wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Gewürztraminer kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Gewürztraminer wijnen!

Info over de Gewürztraminer

De Gewürztraminer is een ras uit de Elzas. Gewürz is vanuit het Duits vertaald: kruidig en dat is de druif ook. De geur en de smaak van de Gewürztraminer is erg expressief. De kruidigheid in de wijn verschilt nogal. De Gewürztraminer is een stevige en krachtige wijn. De wijn is erg aromatisch en heeft de geur van lychee, rozenbladen en tropisch fruit. De wijn smaakt naar zwarte peper.

Eigenschappen van de Gewürztraminer

Zoals al gezegd is de Gewürztraminer erg kruidig. Mocht de oogst zijn mislukt, kan de wijn al snel vet en blozend zijn. Het kan een vreemde smaak bevatten. Is de opbrengst van de druif te groot, komen de aroma’s niet tot zijn recht.

Gewürztraminer in de Elzas

De Gewürztraminer doet het perfect in de Elzas. Nergens anders in de wereld overtreft de druif het. Buiten de Elzas komt de Gewürztraminer ook voor in Duitsland, Italië, Oostenrijk, Hongarije, Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Australië en vooral in Nieuw-Zeeland.

Gewürztraminer wijn online bestellen

Bestel Gewürztraminer wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Gewürztraminer wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)