Villa Degli Olmi

Villa Degli Olmi
De wijnen van Villa Degli Olmi staan bij de meeste van onze klanten bekend om hun originele "bolflessen". Het innovatieve en onderscheidende ontwerp trekt meteen de aandacht. De wijnen van dit wijnhuis hebben zo'n goede en constante kwaliteit dat zij niet voor niets tot onze best verkochte wijnen behoren. Bekijken hieronder het assortiment wijnen van Villa Degli Olmi!

Meer over Villa Degli Olmi

Villa degli Olmi is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. De naam Villa Degli Olmi is afgeleid van een villa op het Creazzo landgoed dat eigendom is van de familie. Na een herstructurering, werd de receptie van Golf Club Vicenza dat op hetzelfde landgoed gelegen is, geïntegreerd met het wijnbedrijf.

De aandacht en zorg die de familie altijd heeft gehad voor het maken van wijn is zeer succesvol gebleken bij wijnliefhebbers uit zowel Italie als andere landen in de wereld. Daarnaast hebben zij met het ontwerp van de stoere "bolflesjes" een unieke uitstraling weten te creëren die keer op keer verrast. Vele wijnen van dit wijnhuis zijn dan ook niet voor niets, internationaal met verschillende awards bekroond!

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)