Weisser Burgunder

Weisser Burgunder

Online Weisser Burgunder kopen? Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Weisser Burgunder, zowel per fles als per doos bestellen. Uw Weisser Burgunder wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Weisser Burgunder kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Weisser Burgunder wijnen!

Info over Weisser Burgunder

Naast Duitsland is de Weisser Burgunder in diverse buurlanden te vinden. Denk aan Frankrijk en Italië. In Frankrijk onder de noemer Pinot Blanc en in Italië onder de noemen Pinot Bianco. Ook is de Weisser Burgunder aangeplant in Oosterrijk, Zwitserland en Slovenië. In Duitsland is de druif echter het populairst. Hier is hij over 3500 hectare aangeplant. Baden is hét gebied van de Weisser Burgunder met maar liefst 1100 hectare aan deze druif. Ook is Pfalz erg populair met ongeveer 800 hectare en Rheinessen met ongeveer 700 hectare.

Eigenschappen van de Weisser Burgunder

Wijnen van de Weisser Burgunder hebben vaak een bleek- tot lichtgele kleur. Hij is zacht en ingetogen in de geur. De wijn bevat een nootachtige aroma. Wijnen van de Weisser Burgunder zijn vaak droog, hebben een krachtige body en fijne zuren.

Weisser Burgunder wijn online bestellen

Bestel Weisser Burgunder wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Weisser Burgunder wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.