Sémillon

Sémillon

Online Sémillon kopen? Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Sémillon, zowel per fles als per doos bestellen. Uw Sémillon wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Sémillon kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Sémillon wijnen!

Info over Sémillon

De Sémillon druif is één van de bekendste druivenrassen voor witte wijn in Frankrijk en één van de meest geteelde druivenrassen ter wereld. De druif komt voornamelijk voor in de Bordeaux. Sémillon doet het goed in bodems van kiezel, klei en kalk. Hij houdt van een relatief koel klimaat. De druif groeit snel en de ogen lopen in het voorjaar later uit. Zo is de kans op schade door nachtvorst gering. Hoe ouder zijn stokken, hoe beter de wijn.

Eigenschappen van de Sémillon

De wijnen van de Sémillon zijn bevatten vaak veel extract en weinig zuur. Tinten van abrikoos, mango en perzik komen hierin terug. Wijnen van de Sémillon hebben vaak een hoog alcoholgehalte en een zoete, kruidige smaak. Verder hebben ze een tamelijk lage zuurgraad. De wijnen geuren vaak naar honing, droge vruchten, bijenwas, bloemen en fruit. De Sémillon wordt vaak gemengd met druiven van de Sauvignon Blanc en soms ook van de Chardonnay.

Sémillon wijn online bestellen

Bestel Sémillon wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Sémillon wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!

Online Israëlische wijn bestellen

Bestel uw Israëlische wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Israëlische wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)