Hoofdgerechten

Recepten met wijn

Wijn is niet alleen ontzettend lekker om te drinken maar ook uitermate geschikt om mee te koken. Er zijn dan ook veel heerlijke recepten met wijn. En om te koken met wijn hoeft u echt geen professionele kok te zijn! Zo kan een scheutje wijn door een stoofpotje met vlees al voor een heerlijke smaaksensatie zorgen. Wij staan zelf ook graag in de keuken en willen u mee laten genieten van onze heerlijke recepten met wijn. Daarnaast hebben wij ook heerlijke recepten voor u waar welliswaar geen wijn in zit, maar waarbij een goed glas wijn wel als mooie begeleider dient. Bij elk recept geeft Abels Wijnen u een wijntip. Wel zo makkelijk!

Op onderstaande links vindt u verschillende recepten met wijn:

Maandelijks plaatsen wij nieuwe recepten met wijn op onze site. Heeft u zelf een lekker recept en wilt u dat met ons en andere mensen delen? Graag! Stuur uw recept door via ons contactformulier en maak kans op een heerlijke fles bijpassende wijn!

Bent u op zoek naar meer informatie over wijn en spijs? Kijk voor een uitgebreid wijn en spijs advies op onze wijn en spijs pagina. Hier vindt u verschillende wijn en spijs combinaties.