Pinot Meunier

Pinot Meunier

Online Pinot Meunier kopen? Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Pinot Meunier, zowel per fles als per doos bestellen. Uw Pinot Meunier wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Pinot Meunier kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Pinot Meunier wijnen!

Info over de Pinot Meunier

De Pinot Meunier, ook wel de Schwarzriesling, is een blauwe druivensoort. Van deze druif wordt rode wijn en Champagne gemaakt. De druif is erg belangrijk in het Champagnegebied: departement de Marne, Aisne en Aube. Buiten het Champagnegebied komt de druif voor is Loire, Duitsland, Zwitserland, Nieuw-Zeeland, Australië en Californië. De Pinot Meunier geeft mooi zuur en veel fruit.

Eigenschappen van de Pinot Meunier

De Pinot Meunier is een vroegrijpe druif. Hij is winterhard en bestand tegen voorjaarsvorst. Deze eigenschappen maken hem perfect voor de weersomstandigheden in het noorden van Frankrijk. De Pinot Meunier draagt niet bij aan een harmonische rijping. In duurdere Champagnes die bedoeld zijn om lang op vat of in de fles op gist te rijpen, vind je bijna geen Pinot Meunier.

Online Pinot Meunier wijn bestellen

Bestel Pinot Meunier wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Pinot Meunier wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)