Beste klanten,

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om u, onze medewerkers en onszelf te beschermen en dragen zorg voor extra hygiënemaatregelen. Daarbij volgen wij, samen met onze pakketdienst Post.nl de richtlijnen van het RIVM.

BEZORGING

Het virus kan niet worden overgedragen via pakketten. Onze bezorgdienst Post.nl blijft daarom vooralsnog onze pakketten bij u bezorgen. Let op: door de coronacrisis is het momenteel erg druk. Het kan zijn dat de bezorging van uw bestelling langer duurt dan gebruikelijk.Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Hierbij volgen de medewerkers van Post.nl de RIVM-richtlijnen en nemen zij alle hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Post.nl zorgt er voor dat hun medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Zo bezorgt Post.nl tot aan de voordeur. Daarbij is het goed om in het achterhoofd te houden dat uw bestelling al online betaald is en u dus geen fysiek contact met de chauffeur van Post.nl hoeft te hebben. 

Heeft u zelf hoest- ademhalings- koorts- of andere klachten die erop kunnen wijzen dat u besmet bent met het virus? Dan vragen wij u ook om uw verantwoordelijkheid te nemen en op gepaste afstand te blijven van de chauffeur en hem te verzoeken het pakket voor de deur neer te zetten. U hoeft niet te tekenen voor ontvangst van uw pakket.

We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop. Als de situatie en de richtlijnen van het RIVM veranderen passen we de informatie op deze pagina aan. We informeren leveranciers, klanten en partners voor wie wijzigingen gelden op dat moment proactief.

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

Omdat onze medewerkers op kantoor vanwege de richtlijnen van het RIVM thuis werken zijn wij de komende tijd telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Hopelijk heeft u hier begrip voor. Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan gerust contact op per mail via [email protected]

Wij streven ernaar om uw mail dezelfde werkdag nog te beantwoorden.

BEVOORRADING

Wij hebben van alles ruim voldoende op voorraad. De leveringen vanuit onze leveranciers gaan, volgens strikte hygienevoorschriften vooralsnog gewoon door. Ook hierbij worden weer de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

TOT SLOT

Dit nare virus heeft allereerst vreselijke effecten op de volksgezondheid. Zoals gezegd nemen wij onze verantwoordelijkheden hierin om de verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Ook op economisch vlak zullen wij en vele mede-ondernemers met ons, de effecten gaan voelen. Wij hopen dat u het vertrouwen in ons houdt en dat u, met de maatregelen die wij getroffen hebben, uw wijnen bij ons zal blijven bestellen.

Wij drukken u op het hart, zorg goed voor uzelf en elkaar. Alleen samen kunnen we dit nare virus de kop in drukken. Laten we hopen dat we hier gezamenlijk zo snel mogelijk uit gaan komen.

Met vriendelijke groet,

Maarten en Floor Nas