Colombard

Colombard

Online Colombard wijn kopen? Bij Abels Wijnen kunt u de lekkerste Colombard wijn, zowel per fles als per doos bestellen. Uw Colombard wijn wordt netjes bij u thuisbezorgd. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd vanaf €50,-. Online Colombard wijn kopen is dus makkelijk en voordelig. Bekijk snel ons assortiment Colombard wijnen!

Info over de Colombard druif

De Colombard is een witte druif, afkomstig uit Frankrijk, het Charente gebied om precies te zijn. De druif is middelgroot en geeft veel sap. De Colombard groeit voornamelijk in de Gascogne. Een lange rijd werd de druif geteeld om tot Armagnac gedestileerd te worden. Steeds meer wijnmakers zijn zich ervan bewust dat de Colombard ook heerlijke witte wijnen oplevert. Ook komt de druif voor in Zuid-Afrika en Australië. Begin jaren negentig was de Colombard de meest aangeplante witte druif in Californië.

Eigenschappen van de Colombard druif

De Colombard geeft frisse witte wijnen. De meeste wijnen hebben tinten van limoen en citroen. De smaak van de wijnen van de Colombard zijn volsappig en fruitig. De wijnen hebben tinten van perzik en grapefruit. Colombard wijnen hebben frisse zuren en een fijne parfum.

Colombard wijn online bestellen

Bestel Colombard wijn voordelig online bij Abels Wijnen. Binnen 3 dagen wordt uw Colombard wijn netjes bij u thuisbezorgd en al vanaf €50,- vervallen de bezorgkosten. Ervaar ook het gemak van online wijn kopen!

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)