Alcoholvrije wijn

Op zoek naar lekkere alcoholvrije wijn? Wij hebben heerlijke alcoholvrije wijnen in ons assortiment. Met deze alcoholvrije wijnen zult u uzelf of uw gasten echt verrassen. U kunt elke alcoholvrije wijn uit ons assortiment zowel per fles als per doos bestellen en eventueel nog aanvullen met andere wijnen uit ons assortiment. Bekijk hieronder de heerlijke alcoholvrije wijnen uit ons assortiment! Alcoholvrije wijn

Waarom alcoholvrije wijn?

Als u een etentje of feestje organiseert wilt u natuurlijk rekening houden met gasten die geen alcohol willen of mogen drinken. Zo kan het zijn dat iemand zwanger is, aan de lijn, medicijnen slikt die niet samen mogen met alcohol of de BOB van de avond is. Wat de reden ook is, mensen die geen alcohol mogen drinken vinden het niet altijd even leuk om aan de frisdrank te moeten terwijl anderen uit het gezelschap gezellig een wijntje kunnen drinken. Alcoholvrije wijn is een prima alternatief als u of uw gasten geen alcohol mogen drinken. Zo kan de zwangere dame bijvoorbeeld tijdens een etentje ook meeproosten op het nieuwe leven dat in aantocht is!

Wat is alcoholvrije wijn?

Van de Voedsel- en Warenautoriteit mag wijn alcoholvrij worden genoemd als het alcoholvolume in de wijn maximaal 0,5% is. Als gevolg van gisting van natuurlijk suikers kan alcoholvrije wijn, net als producten zoals cola, sinaasappelsap of brood, nou eenmaal sporen van alcohol bevatten.

Weetjes over alcoholvrije wijn

  • - Een glas alcoholvrije wijn bevat maar 35 calorieën. Dat is nog minder dan de helft van het aantal calorieën uit een glas echte wijn. Alcoholvrije wijn is dus een prima alternatief voor light frisdrank.
  • - Alcoholvrije wijn bevat geen gluten
  • - De productiemethoden van alcoholvrije wijnen zijn de laatste jaren steeds beter en geavanceerder geworden wat de kwaliteit en smaak van alcoholvrije wijnen steeds beter heeft gemaakt.

Hoe wordt alcoholvrije wijn gemaakt?

Alcoholvrije wijn wordt gemaakt door het "de-alcoholiseren", ofwel het onttrekken van alcohol, van alcoholhoudende wijnen. Dankzij de huidige geavanceerde technieken voor dit proces is de smaak van alcoholvrije wijn nauwelijks te onderscheiden van de smaak van de wijn voor het de-alcoholisatie proces.

Online alcoholvrije wijn kopen

Abels Wijnen staat garant voor kwaliteit. Ons assortiment alcoholvrije wijnen is met zorg samengesteld. En kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Al onze alcoholvrije wijnen bieden wij tegen zeer scherpe prijzen aan. Wij bezorgen de wijn netjes bij u thuis en al vanaf €50,- is verzending gratis. Online alcoholvrije wijn kopen is dus extra voordelig bij Abels Wijnen! Naast alcoholvrije wijn kunt u bij Abels Wijnen ook terecht voor rode wijn, witte wijn, rosé wijn, dessertwijn, prosecco, champagne, port, proefpakketten, relatiegeschenken, cadeaus en wijncursus online. Online wijn kopen bij Abels Wijnen: kwaliteit voor een scherpe prijs!

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)